Hvalerkonferansen

Herføl Marinas Scott Sander Bustgaard mottok Næringsprisen 2022 av ordfører Mona Vauger, og Anne Cedervall, daglig leder i Hvaler Næringsforening.

Tredje generasjon Herføl Marina mottok Næringsprisen for 2022

De er inne i sitt 44. år med drift. Onsdag kveld ble Herføl Marina tildelt Næringsprisen for 2022.

Publisert

Utdelingen av Næringsprisen skjedde under Hvalerkonferansen onsdag kveld. Stedet var auditoriet på Hvaler barne- og ungdomsskole. De tre nominerte til Næringsprisen på Hvaler var Hvaler Gjestgiveri, Galleri Lisa Aisato og Herføl Marina, og det var altså Herføl Marina som fikk flest stemmer og gikk seirende ut av nominasjonen for 2022.

Det var Herføl Marinas tredje generasjons drifter, Scott Sander Bustgaard, som mottok Næringsprisen 2022 på vegne av Herføl Marinas ni ansatte.

Det var en stolt og glad Scott Sander Bustgaard som mottok Næringsprisen 2022. Bildet til høyre er laget av Hvaler-kunstneren Elisabeth Østensvik.

- Dette er 44. året fra farfar startet Herføl Marina, via far Lars Petter og til meg nå. Det er moro at vi har klart å holde oss her hvor vi er, noe vi også ønsker å fortsette med. Vi vil sende en stor takk til alle som har stemt på oss, sier Scott Sander Bustgaard.

Næringsprisen var, foruten selve prisdiplomet, også et kunstverk fra Hvaler-kunstner Elisabeth Østensvik, bosatt på Spjærøy. Prisen ble overrakt av ordfører Mona Vauger.

- Jeg tror kanskje dette skal få henge ute på Herføl Marina, og ikke hjemme hos en av oss, sier en stolt Scott Sander.

- Dette gir oss jo en ekstra lyst til å drive videre. Det viser at folk har tillit til oss, og ønsker å bruke oss, sier Scott.

Det er Scotts pappa Lars Petter Bustgaard som er daglig leder.

- Min far driver fortsatt veldig sterkt, og han kommer nok ikke til å gi seg med det første. Han trives med dette arbeidet, sier Scott Sander.

Herføl Marina har cirka 400 båter i opplag, fordelt på opplagssenteret ved Stokken og ute på Herføl.

På Hvalerkonferansen var samarbeid mellom privat næringsliv, og næringslov og kommune er gjennomgående tema. Det liker Scott Sander.

- Vi håper samarbeid for næringsliv og kommune kan fortsette og utvikle seg videre. Herføl Marina vil gjerne drive næring på Hvaler, drive med båt, og være tilgjengelige for alle hele året. Vi har jobb hele året, også, faktisk. Så derfor er det gøy å bli lagt merke til gjennom denne prisen. Men vi trives med det vi driver med, og derfor har vi vært her på Hvaler så lenge, sier Scott Sander.

- Vi satser på en god sommer, og det tror jeg alle som driver næring på Hvaler satser på. Vi gleder oss til sommeren, og at folk kommer og bruker det vi har å tilby her ute på Hvaler, sier Scott Sander Bustgaard.

Powered by Labrador CMS