Valg-23

Steinar Andreassen fra Hvaler Senterparti er forfatter av denne artikkelen.

- Takk for kampen!

Dette er en kronikk av Steinar Andreassen, Hvaler Senterparti. Den gir uttrykk for skribentens mening.

Publisert

Kjære velgere.

Jeg vil på veiene av Hvaler Senterpartiet takke for tålmodigheten. En valgkamp som utspilte seg over flere måneder er straks over, der dere har blitt matet med flesk, glanset papir og kreative utgaver av sannheten.

Hvaler Senterparti er folka med skoa på, nøkterne og realistiske i våre tanker for lokalsamfunnet.

"Quick fix" resulterer oftest i en langt større "fix" senere, da hovedfeilen må fikses - i tillegg til den kjappe løsningen.

Vi tenker at samfunnshjulet må rulle, i hovedsak slik det er, og korrigerer underveis. Vi skal opptre samlende og reale, sette kritisk blikk der vi ser utfordringer, og være tilgjengelige og til stede for innbyggerne.

Vi håper å beholde Hans Herman som varaordfører, og at vi får inn én til to til i kommunestyret. Mitt personlige mål er at vi skal utvikle Hvaler videre, sammen med at vi lager kompromisser som er til beste for alle.

For det finnes gode argumenter og forskjellige meninger i saker, nesten ingen ting er sort/hvit.

Derfor tenker jeg å møte og lytte til de ansatte i kommunen, barn, unge og eldre på deres arenaer, næringslivet og frivillige. Jeg skal ut for å lære hva som fungerer, og hva vi bør endre.

Jeg har som et mål å informere og inkludere fra det politiske liv underveis, for jeg er sikker på at det er mange grunner til at ting er slik de er, uten at vi innbyggere nødvendigvis er opplyst om det.

Så - ønsker du et jordnært alternativ, med en blanding av flere ti-års erfaring blandet med nye koster - stem på oss!

Vennlig hilsen

Steinar Andreassen - 2.kandidat Hvaler Senterparti

Powered by Labrador CMS