Annonse:

Vi hjelper deg - enten det er med gressklipping eller bestilling av ved, sier Svein Åge Iversen, arbeidsleder Thomas Johansen og Lucas Skår. Her står de ved den nye kapp- og kløyvmaskinen på Hvaler.

Vi er Viuno - med kompetanse og kvalitet hjelper vi deg

Vil du sikre deg vinterved, eller kanskje få noen til å slå gressplenen og kjøre vekk avfall? Viuno leverer deg tjenestene - og en rekke andre - basert på solid kompetanse og kvalitet.

Publisert Sist oppdatert
Espen Winther Knutsen, daglig leder.

- Alle de fine folka på Viuno er selskapets selveste DNA. Er folka i bedriften stolte, så blir jobben gjort bra, og med bra jobb kommer fornøyde kunder. Fornøyde kunder kommer alltid tilbake. Det merker vi veldig godt, sier Espen Winther Knutsen, daglig leder hos Viuno.

Viuno er en varig tilpasset arbeidsplass – en VTA bedrift - som gir deg som Hvaler-beboer en rekke gode og nyttige tilbud. Her gis opplæring og arbeid til folk med ulike utfordringer - stødig ledet av folk med solid kompetanse.  Resultatet er meget god kvalitet på de produktene vi tilbyr, sier Winther Knutsen.

På Hvaler har Viuno totalt 26 medarbeider, inkludert fire arbeidsledere.

Høyaktuelt med ved og gressklipping

Disse gutta fra Viuno sørger for at gressplenen på Kystmuseet er strøken til enhver tid.

Årets vinter er tilbakelagt, og sommeren står for døren. Kanskje er det allerede på tide å sikre deg vinterveden for neste vinter? Eller kanskje trenger du noen til å holde gressplenen din nyklippet og fin gjennom hele vekstsesongen?

Her går det unna. Den nye vedlinja til Viuno på Hvaler sørger for effektiv produksjon av ved.

Viuno klipper nemlig gresset ditt. De fjerner avfallet, enten det er fra hage eller rydding i boder, kjellere eller garasjer. Alt til en svært overkommelig pris - og på en ryddig og skikkelig måte. Kvalitet er igjen stikkordet.

Storprodusent av ved

Viuno er storprodusent av ved. Mesteparten kappes og kløyves selv på en splitter ny vedlinje (kapp og kløyv) her på Hvaler.

- I fjor solgte vi 700 storsekker og cirka 20.000 småsekker med ved. Bjørkeveden koster 99 kroner for en småsekk (40 liter) og 1699 kroner for en storsekk (1000 liter). De samme sekkene med blandingsved koster henholdsvis 85 og 1300 kroner, forteller Thomas Johansen, arbeidsleder hos Viuno på Hvaler.

En glad og fornøyd gjeng medarbeidere hos Viuno nyter arbeidsdagene i ferieparadiset Hvaler.

- Vi løser det meste

På Hvaler har Viuno eget vaskeri. Her står Viunos pliktoppfyllende medarbeidere klare til å vaske tepper, gardiner, dyner og puter - for å nevne noe. Det du kanskje ikke selv får plass til i din egen maskin, kan Viuno vaske her. 

Men Viuno tilbyr deg så mye mer - alt fra montering, reparasjoner, utleie av minibuss og tilhenger, eller om det skal være bestilling av catering eller gourmetmat. Viuno hjelper deg.

I november i fjor gjennomgikk Viuno også en pålagt sertifisering, som gjøres hvert tredje år. Resultatet ble helt strålende, ja faktisk helt topp, målt på nasjonalt nivå. 

- Viuno jobber med gode rutiner, prosesser og med menneskene i fokus. Dette er et viktig signal til alle, sier Espen Winther Knutsen.

Powered by Labrador CMS