Klubbdag i Hvaler idrettslag

Håndballspillere og fotballspillere, store som små, i skjønn forening på Asmaløy kunstgressbane. Små helter møtte store helter.

Den store dagen da de unge heltene møtte de store heltene fra Fredrikstad

Det ble en stor dag for de minste i blå drakter. De små Hvaler-heltene møtte nemlig de store heltene fra Fredrikstad Fotballklubb og Fredrikstad Ballklubb på Klubbdagen på stadion og i Hvalerhallen.

Publisert
Odin Nicolaisen deltok på barneidretten. Her er en stolt, ung herremann som gleder seg.

Det ble en super dag for både store å små under klubbdagen til Hvaler IL søndag. De aller yngste blåkledde fikk nemlig møte flere av de store heltene fra Fredrikstad Fotballklubb og Fredrikstad Ballklubb. Spillere fra eliteserielaget i håndball og 1. divisjonslaget i fotball tok nemlig turen til Hvaler for å gjøre litt stas på de yngste barna i helblått.

- De ble en fantastisk dag, og vi er veldig takknemlig for at spillerne stilte opp på klubbdagen vår. Dette er de aller yngste barna som kan begynne på barneidretten, håndballen og fotballen til høsten, sier Cicilie Sandberg, leder i Hvaler idrettslag.

Hun opplyser at cirka 100 barn møtte. Fire- og femåringene deltok på barneidretten, mens seksårskullet deltok på håndball eller fotball.

FFKs Hvaler-gutter stilte opp

HValer-gutten Tage Johansen spiller på A-laget til FFK, i tillegg til G19-landslaget til Norge. Her er han i samtale med de unge fotballspillerne.

Ekstra stas var det selvsagt da de store heltene kom for å være med på leken. Fra FFK deltok blant andre Hvaler-guttene Herman Tveit Reffsgård, som spiller på FFK G19, og Tage Johansen, som spiller på A-laget til FFK, samt G19-landslaget i fotball. I tillegg stilte FFK med Ludvig Begby og Mads Nielsen.

- De skrev autografer og deltok på fotballskolen. Klart det var stort for ungene, og det så også ut som om spillerne trivdes å være med barna. Det ble veldig vellykket, sier Sandberg.

Rekruttering - et godt tilbud til de unge

FBKs målvakt Caroline Izabel Martins Aschim instruerer ivrige unge håndballspillere.

Inne i håndballhallen var det også stor aktivitet. Fredrikstad Ballklub stilte med begge sine målvakter, Caroline Izabel Martins Aschim og Hanne Ramsøskar Sagvold. Det var stort for de små håndballspillerne å møte jentene.

- En klubbdag som dette er viktig med tanke på rekrutteringen til klubben. Målet er at disse barna skal begynne med barneidrett, håndball og fotball til høsten. Vi kommer til å gå ut med treningstider etter hvert. Vi skal sørge for at det blir forskjellige treningstider for fotball og håndball, slik at barna kan delta i begge idretten, dersom de ønsker det, sier Sandberg.

Hun forteller at Hvaler idrettslag ønsker at klubbdagen skal bli en tradisjon.

- Dette ønsker vi å gjøre i årene som kommer. Over hundre barn deltok på søndagens aktiviteter, og det er vi veldig fornøyd med. Dette blir en tradisjon, sier Cicilie Sandberg.

Herman Tveit Reffsgård instruerer ivrige barn.
Ivrige fotballspillere i aksjon på stadion.
FFKs Ludvig Begby signerer en drakt. Det var selvsagt stort for den unge spilleren.
FFKs Mads Nielsen knyter en altfor stor vest.
FBKs målvakt, Hanne Ramsøskar Sagvold instruerer de unge håndballspillerne i Hvalerhallen.
Åpning av dagen i håndballhallen.
Liten og stor på fotballbanen
Kusinene Tuva og Eli Svennes fikk litt å styrke seg på underveis i aktivitetene. Det smakte godt.
Tage Johansen signerte drakter. Her får en stolt, ung fotballspiller navnet til FFK-gutten på drakten.
Powered by Labrador CMS