- En stor takk til Hvaler-ungdommen

Dette er en kronikk. Den gir uttrykk for skribentens mening.

Publisert

En sommer uten Hvalerungdommens arbeidsinnsats, hadde ikke blitt noen sommer med gode opplevelser, verken for fastboende eller feriegjester.

Hvaler-ungdommen jobber slik at vi har et best mulig tilbud på alle plan, for feriegjester og fastboende gjennom hele sommeren. De jobber både sent og tidlig, i butikker, restauranter og i kommunen - for å nevne noen.

De fyller opp hyllene i butikken, vasker doer og dusjer, rydder bord, rydder strender og sitter i kassa. De er høflige mot deg og meg, ønsker oss en god dag, og smiler, selv om køen er lang, og noen kanskje har gitt dem ufortjent kjeft.

Noen fyller opp tanken til båtfolket, serverer mat og drikke på de flotte restaurantene vi har, og holder oppsyn med Nasjonalparken.

Vi i Hvaler Arbeiderparti vil takke den flotte ungdommen, som velger å bruke sin sommerferie til å hjelpe oss å holde Hvaler-samfunnet i full gang gjennom sommeren. Uten dere hadde det ikke blitt noe sommeridyll her på Hvaler.

Å satse på ungdommen er noe av det viktigste vi kan gjøre. Derfor er det viktig å styrke kommunens gode samarbeid med Hvaler Næringsforening, som driver prosjektet "Jobbsmak" på ungdomsskolen. På den måten får de aller yngste mulighet til å prøve seg i jobb i Hvalers næringsliv.

Å ha sommerjobb er lærerikt, og man tar gjerne med seg en sunn arbeidsmoral videre i livet.

Vennlig hilsen

Eva Karlsen Bothne og Hanne Sveum Holm - Hvaler Arbeiderparti

Powered by Labrador CMS