"Kollen Søstrene" - Det har vært en kjempe fin dag og herlig å komme fram til Viker. Svanen tok oss imot, ler "Kollen Søstrene"

Se bildene fra Svanemarsjen

Arrangør Anne Cedervall strålte om kapp med 230 svaner som deltok i Svanemarsjen lørdag.

Publisert Sist oppdatert
En glad og fornøyd Anne Cedervall.

Anne Cedervall har gjort Svanemarsjen til akkurat den festen det skal være for sosiale og danseglade kvinner med tilknytning til Hvaler.

- I fjor var det 100 deltakere. I år 230. Klart jeg er veldig fornøyd, sa Cedervall da teltet utenfor Brua Bua i Vikerhavn var i ferd med å fylles av sjømathungrige og leskende svaner.

Cedervall kunne diske opp med Hvaler-reker med tilbehør av både tørt og vått, og etter hvert kom også bandet Splitter Pine på scenen i teltet, for å skape en stemning et slik arrangement fortjener.

Damene fra Bærum: Fra venstre- Unni Olsen, Anniken Holt, Anne Lise Wiegels, Vibeke Krogh Eriksen, Jannicke Remen, Birgitte Olsen, Elin Utby, Marit Reine.
Hvaler Prinsessene (Hvaler jenter) – Vi har bada!! Her ligger badedraktene til tørk i mens vi hygger oss. Først ut og sist inn er mottoet!
"De engasjerte": -Det er derfor vi går bakerst fordi vi har så mange temaer å ta opp. Sier De engasjerte, med blant andre ordfører Mona Vauger.
Kollen-søstrene tar en rast
Team "SvaneMøen" fra Fredrikstad. - I dag feirer vi den kommende brura som er kledd i grått, den "stygge andungen".
"Frittgående Ryper i farta" har vært med på marsj før så vi tok på oss våre gjennomførte gensere, spesielt for dagen, sier Liv, Monica, Nina og Rosa.
Frittgående ryper hører hjemme i en Svanemarsj.
Sissel Hoen Larsen og Torhild Geitle førsøkte seg på en av postene underveis i løypa.
Black Swans kom sist i mål.
"De engasjerte" går kyststien.
"Damene fra Bærum"- Det er så viktig med en sånn kyststi. Å gå her langs kysten er et privilegium, sier Anne Lise Wiegels.
Anne Grethe Løvdal, fra Ski. Anne Grethe Sæterbakken fra Sarpsborg. Sissel Bøhn fra Sand, Hvaler.
-Vi har vært med hvert år og det er like fint hver gang, sier Sissel Bøhn.
Et fullsatt telt med 230 svaner festet i Vikerhavn på kvelden.
Powered by Labrador CMS