Hvalers Mathias Harridsleff var nære på å få uttelling ved flere anledninger. Hvaler spilte en god kamp mot de røde og hvite fra Fredrikstad.

Hvaler-gutta nær ved å tukte Fredrikstad

De ledet 1-0, og brente en rekke store sjanser. Hvaler-gutta var nær ved å tukte et godt Fredrikstad-lag i 2. divisjonskampen i innebandy i Hvalerhallen tirsdag. – Vi spilte jevnt med dem i 50 minutter, sier lagleder og spiller Peter Westreng.

Publisert

Kampfakta:

2. divisjon, innebandy:

Hvaler-Fredrikstad 2 (2-4 (1-1, 0-0 og 1-3)

Scoringer: 1-0 Markus Skjelbred (10.14), 1-1 (18.46), 1-2 (46.54), 1-3 (49.36), 2-3 Markus Westberg (54.43) og 2-4 (55.48)

Dommere: Arnt Inge Nilsen, Råde Innebandyklubb og Remi André Berg, Sarpsborg innebandyklubb.

Utvisninger:

Fredrikstad: 1x2 minutter

Hvaler: Ingen

Hvalers lag: Jonas Helminsen, Jonas Vollsund, Jlørgen Kjenne, Fredrik Kjenne, Erik Johansen, Alexander Bertelsen, Birger Fredriksen, Fredrik Nlsson, Peter Westreng, Mathias Harridsleff og Markus Skjelbred.

Hvalers beste: Jonas Helminsen

Det var ingen sure miner å lese i ansiktene til Hvaler-spillerne etter kampen mot Fredrikstad 2. Gjestene fra byen fikk brynt seg skikkelig i HValerhallen tirsdag kveld, men avgjorde kampen i løpet av de siste ti minuttene. Resultatet ble 2-4.

- Matchen blir som den blir. Vi er en gjeng med undertrente herremenn som liker å spille innebandy, og kampen i dag synes jeg vi skal være veldig fornøyd med. Vi holdt unna for dem i 50 minutter, før det røynet på, sier Peter Westreng.

Sammenslåing av divisjonene

Hvaler spiller denne sesongen i 2. divisjon. Årsaken er at 2.- og 3. divisjon ble slått sammen før denne sesongen.

- Flere lag ville trekke seg fra 2. divisjon, og spille i 3. divisjon, fordi de mente de ikke hadde gode nok lag. Dermed ble divisjonene slått sammen før sesongen, forklarer Westberg.

Det gjør også at motstanden blir tøffere.

- Fredrikstad 2 er et 2. divisjonslag med spillere som hospiterer på eliteserielaget deres. I dag hadde de med seg et par spillere som spillere eliteserie. Jo, vi skal være fornøyde med det vi presterte her, sier Westberg.

- Tomålsscorer

- Kaptein Markus Skjelbred scoret begge Hvalers mål. Det første sendte hjemmelaget i ledelsen etter cirka ti minutters spill. Det andre kom i 3. periode, da Hvaler reduserte til 2-3.

- På det første målet var det egentlig bare å banke den inn etter fint spill. Det andre var kanskje av den mer heldige sorten, sier Skjelbred.

- Fredrikstad utliknet Hvalers 1-0-ledelse like før den første hvilen. 2.periode endte 0-0, men snaue sju minutter ut i tredje og siste periode gikk gjestene i ledelsen for første gang i kampen.

Fredrikstads tredje scoring kom et par minutter senere, og da virket kampen avgjort, men en redusering av Markus Skjelbred ga spenning i en kamp som bølget frem og tilbake med store sjanser til begge lag.

- Hvaler var fryktelig nær utlikning ved flere anledninger, men i stedet var det Fredrikstad som punkterte kampen med sin fjerde og siste scoring, fire minutter før full tid.

Målvakt Jonas Helminsen stod en meget god kamp i Hvalers mål. Her redder han et hardt skudd fra de røde og hvite.

Bra sesongstart

- Vi har jo ikke som mål å vinne ligaen, men vi skal være fornøyde med denne starten, sier Markus Skjelbred.

- Hvaler vant nemlig sin første seriekamp på bortebane sist fredag. Motstander var St. Croix 3, og resultatet ble 10-4.

- Klar seier i første kamp var en god start på sesongen, og jeg synes vi følger godt opp her i dag. Vi har flere gode spillere, og det er først de siste ti minuttene det glipper for oss på grunn av at vi er for dårlig trent, sier Peter Westberg.

Hvalers A-lag i innebandy: Bak fra venstre: Jonas Vollsund, Jørgen Kjenne, Fredrik Kjenne, Erik Johansen og Aleksander Bertelsen. Foran fra venstre: Birger Fredriksen, Fredrik Nilsson, Peter Westreng og Markus Skjelbred. Helt foran: Målvakt Jonas Helminsen. IKke til stede: Mathias Harridsleff.
Powered by Labrador CMS