Debatt:

Hvaler Høyres Anne May Sandvik Olsen er forfatter av denne saken sammen med Ottar Johansen

Svar på åpent brev fra Sand Terrasse AS

Dette er en kronikk. Den gir uttrykk for skribentens mening.

Publisert Sist oppdatert

 Hvaler Høyre ser positivt på de signalene som nå kommer fra Sand Terrasse. Vi har hele tiden vært positive til et slikt prosjekt, dog med forbehold om å se de endelig planer.

Ut fra det som kommer fram i brevet, ser det nå ut for at det er en mulighet at hotellet kan realiseres. Det er nå opp til politikerne å bestemme.

Det er veldig positivt at det åpnes for et svømmebasseng i forbindelse med hotellet. Det trenger både gamle og unge på Hvaler. Et slikt basseng kan ikke realiseres uten et samarbeid med private. Bassenget er dessuten et viktig element i visjonen om "Hvaler hele året".

For at vi skal kunne få et basseng, og for at hotellet skal kunne være økonomisk bærekraftig, er det viktig at politikerne ikke pålegger for strenge restriksjoner i forhold til høyden. Høyre mener at det ut fra et miljøperspektiv er positivt at en bygger i høyden i stedet for å bre seg ut i landskapet. 

Vi er alle enig om at vi skal satse på turisme på Hvaler. Da må vi ha et hotell.

Vi vil oppfordre de andre politiske partier til å foreta en ny vurdering av fordeler opp mot ulemper i dette prosjektet.

 Hvaler Høyre 

Anne May S. Olsen og Ottar Johansen

Powered by Labrador CMS