Kultur

Tirsdag ettermiddag er det klart for en helt spesiell artistkonkurranse for lokale talenter på Hvaler Gjestgiveri når det inviteres til TalentfestiHvaler. Stedet er konsertteltet.
Tirsdag ettermiddag er det klart for en helt spesiell artistkonkurranse for lokale talenter på Hvaler Gjestgiveri når det inviteres til TalentfestiHvaler. Stedet er konsertteltet.

Nå er det rigget for TalentfestiHvaler i konsertteltet på Gjestgiveriet tirsdag

Alt er rigget og klart for en konsertopplevelse litt utenom det vanlige, når Hvaler Gjestgiveri og Hvaler kommune inviterer til talentkonkurranse for barn og unge i konsertteltet tirsdag ettermiddag.

Publisert

Er du på jakt etter en konsertopplevelse litt uteom det vanlige? Da bør du ta turen til Hvaler Gjestgiveri tirsdag ettermiddag når Hvaler kommune , i spann med Hvaler Gjestgiveri, inviterer til TalentfestiHvaler i konsertteltet.

- Her kommer det til å stå 16 artister i alderen 8-18 år. Det er lokale talenter som skal fremføre låter fra denne kjente scenen, sier Elin Oktavia Bankerød, kulturkonsulent i Hvaler kommune.

Profesjonelt show

TalenfestiHvaler er delt inn i to klasser. Én for aldersgruppen 8-12 år, og én fra 13-18 år. 16 artister er altså påmeldt, og fordelingen i de to klassene er omtrent likt.

- Her får de unge artistene oppleve hvordan det er å være artist, med alt som hører til. De får oppleve livet backstage, de skal opptre på en stor scene, det er et ekspertpanel som skal gi dem en tilbakemelding på deres fremføringer, og de blir backet av et profesjonelt artistcrew. Til slutt, og ikke minst, vil de bli heiet på av et stort og henrykt publikum, sier Bankerød.

Stor opplevelse

Hun tror det blir en stor opplevelse for de unge artistene.

- Dette er først og fremst en uforglemmelig opplevelse for deltakerne, og vinneren fra hver aldersklasse får muligheten til å vinne en opptreden sammen med en større artist på hovedscenen under SommerfestiHvaler på Gjestgiveriet, sier Bankerød.

Hun håper gleden over å få stå på scenen med et profesjonelt crew i ryggen, vil overskygge nervøsiteten og det at dette er en konkurranse hvor det skal kåres en vinner i hver klasse.

Hvaler Gjestgiveris egen Øystein Elgheim skal være konferansier under hele showet.

Ekspertpanelet som skal vurdere artistene består av kjente musikkprofiler som Svein Gundersen, Maria Mohn, Odd René Andersen og Oda Gondrosen. Disse vil komme med en enkel tilbakemelding til alle deltakerne.

- Vi har følere påmeldte deltakere fra vår egen kulturskole, men her er det også deltakere fra Fredrikstad, Indre Østfold og Halden, for å nevne noen. Men de aller fleste har en eller annen form for tilknytning til Hvaler, påpeker Elin Oktavia Bankerød.

Powered by Labrador CMS