- Jeg håper du finner nytte og glede av å lese Hvaler Budstikke, sier ansvarlig redaktør Jan Torkel Torstensen.
- Jeg håper du finner nytte og glede av å lese Hvaler Budstikke, sier ansvarlig redaktør Jan Torkel Torstensen.

Hvaler Budstikke - din lokalavis på Hvaler

Velkommen til Hvaler Budstikke

I mai 2021 - rundt middagsbordet til Jan Torkel Torstensen i Hvileberget 36 - ble ideen om egen lokalavis for Hvaler første gang lansert. Nå er den online. Velkommen!

Kort om Hvaler Budstikke

  • Starter 6. oktober 2021
  • Er gratis i starten
  • Innfører abonnementspriser etter hvert

- Så langt har jeg utelukkende møtt fastboende, hyttefolk og gjester som heier på initiativet. Men det er nå, når vi er online, vi ser om vi lykkes, sier Jan Torkel Torstensen.

Han åpner Hvaler Budstikke med artikler og reportasjer fra blant annet åpningen av Hvaler barne- og ungdomsskole, portrettintervju med ordfører Mona Vauger og en snarvisitt til kommunens eget A-lag i fotball.

- De siste ukene har jeg vært på kryss og tvers av øyene, slik at vi skal ha en god miks å tilby våre lesere når vi nå er online. Det har vært usedvanlig inspirerende, og jeg håper virkelig leserne synes sakene er interessante, sier Torstensen.

Samtidig er han klokkeklar på at det er nå - når avisen er online - den store jobben starter.

- Det er utvilsomt korrekt. Jeg har som mål å skrive om smått og stort fra vårt fantastiske øyrike, og gleder meg til å møte fastboende, hyttefolk og gjester som også har et varmt hjerte for Hvaler, sier Torstensen.

I starten vil Hvaler Budstikke kun ha åpne saker. Det betyr at alt er gratis. I løpet av kort tid, blir det en abonnementsavis.

Powered by Labrador CMS