Nytt tilbud om gratis koronavaksine

Gravide og personer under 65 år som nylig har havnet i risikogrupper, får nå tilbud om gratis koronavaksine i Hvaler kommune.

Publisert Sist oppdatert

Hvaler kommune tilbyr nå gratis koronavaksine til gravide og personer under 65 år som nylig har blitt en del av en risikogruppe. De to gruppene tilbys nå gratis oppfriskningsdose.

Gravide i 2. og 3. trimester får tilbudet. Årsaken er at de fleste sist ble vaksinert i 2021, og tilbys vaksine allerede nå fordi et tidlig utbrudd av covid-19 kan ramme denne gruppen før de rekker å vaksinere seg til høsten, melder Hvaler kommune.

Dersom du har fastlege i kommunen kan du ta kontakt med Hvaler legesenter for vaksinasjon. Det er avsatt tid den 10. og 17. juni.

Dersom du ikke har fastlege i kommunen og tilhører risikogruppen må du ta med bekreftelse fra spesialisthelsetjenesten som fremvises på vaksinasjonsdagen. Er du gravid og ikke har fastlege eller annen oppfølging i kommunen, kan du likevel ta kontakt for time til vaksinasjon i det angitte tidsrom. I disse tilfellene er det viktig å medbringe dokumentasjon til timen din, som bekreftelse fra der du blir fulgt opp.

Powered by Labrador CMS