Fredrikstad slo Bryne på bortebane - Tage ubenyttet reserve

Fredrikstad fikk med seg alle poengene da Bryne ble slått 2-0 i 1. divisjon mandag.

Publisert

Kampfakta

Fotball 1. divisjon menn mandag, 15. runde:

Bryne – Fredrikstad 0-2 (0-1)

806 tilskuere.

Mål: 0-1 Ludvig Begby (12), 0-2 Obilor Okeke (90).

Dommer: Ali al Hatam.

Gult kort: Oscar Jansson, Fredrikstad.

Lagene:

Bryne (3-2-3-2): Elias Hadaya – Christian Røer, Sondre Norheim, Rógvi Baldvinsson – Daniel Hermansson (Sixten Jensen fra 65.), Oliver Rotihaug (Tobias Guddal fra 90.) – Sigurd Grønli, Andreas Dybevik, Jørgen Voilås (Pål Aamodt fra 65.) – Robert Undheim, Arne Gunnes.

Fredrikstad (4-2-3-1): Håvar Jenssen – Alexander Betten Hansen, Mads Nielsen, Oscar Jansson, Stian Stray Molde – Olav Øby (Ayoub Aleesami fra 82.), Adnan Hadzic – Ludvig Begby (Marcus Wenneberg fra 75.), Håvard Åsheim, Noa Williams (Obilor Okeke fra 45.) – Riki Alba (Filip Alexandersen Stensland fra 89.).

Ludvig Begby ga Fredrikstad ledelsen etter tolv minutters spill. Målet gjør at Fredrikstad-midtbanespilleren står med fire seriemål denne sesongen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-0 til Fredrikstad.

Innbytter Obilor Okeke fikk nettsus og doblet ledelsen for Fredrikstad fire minutter på overtid. Sluttresultatet ble 0-2.

Fredrikstads Oscar Jansson fikk gult kort.

Etter mandagens kamp er Bryne nummer 13 på tabellen med 13 poeng, mens Fredrikstad er på tiendeplass med 18 poeng.

Kampen ble ledet av dommer Ali al Hatam. 806 tilskuere så oppgjøret på Bryne stadion.

Hvalergutten Tage Johansen forble ubenyttet reserve i kampen, og har ikke vært involvert i de tre siste kampene til Fredrikstad.

Neste runde byr på spennende utfordringer for begge lag. Fredrikstad spiller neste kamp mot Grorud 24. juli, mens Bryne bryner seg på Stjørdals-Blink dagen etter.