17. mai på Hvaler

Åse og Louis Solgaard fikk besøk av ordfører Mona Vauger 17. mai. De to bor nå i omsorgsbolig på Dypedalåsen, og trives godt. Her får de overrakt en blomst fra ordføreren.
Åse og Louis Solgaard fikk besøk av ordfører Mona Vauger 17. mai. De to bor nå i omsorgsbolig på Dypedalåsen, og trives godt. Her får de overrakt en blomst fra ordføreren.

Åse og Louis fikk blomster av ordføreren

- Litt uvant, men vi trives. Vi ser helt til Torbjørnskjær, sier Louis Solgaard. Han og kona Åse har bodd i omsorgsbolig på Dypedalåsen i halvannen måned.

Publisert

Hvaler Budstikke ble med ordfører Mona Vauger på en runde i omsorgsboligene på Dypedalåsen 17. mai.

- Jeg ønsker å dele ut en liten blomst fra Hvaler kommune. Det kan bety mye for folk som bor her, sier Vauger.

Og ganske riktig; beboerne satte stor pris på at "sjefen" som hun blir kalt, kom på personlig besøk.

- Egentlig liker jeg ikke å bli tatt bilde av, men med "sjefen" her, vil også jeg være med, sier Louis med et stort smil.

Han opplyser at kona Åse og ham selv har bodd halvannen måned på Dypedalåsen. De flyttet hit, etter å ha flyttet totalt sju ganger tidligere i sitt samliv.

- Vi flyttet til større og større bolig hver gang vi flyttet. Den siste boligen vi hadde var på 212 kvadratmeter. Nå bor vi på 60, så du kan tenke deg hva vi har slanket inn av møbler, ting og så videre. Mye har blitt borte på veien, sier Louis.

Han trives på Dypedalåsen. Utsikten er formidabel. Når Åse og Louis skal kose seg på terrassen, ser de helt ut til Torbjørnskjær i klarvær.

- Ikke et tre står i veien. Vi har fri utsikt, og det er veldig fint. På den andre siden her er det litt støy fra veien, men vi blir vel vant med det, også, sier Louis Solgaard.

Powered by Labrador CMS