Lysglimt i mørket

Bodil og Kjell Werner fra Kråkerøy var på generalprøven av "Lysglimt i mørket" torsdag kveld. De mener forestillingen speiler Hvaler-historien på en flott måte.

...og dette sa publikum

Publikum i et nær sagt fullsatt Brottet Amfi var over seg av begeistring over sang, skuespillerprestasjoner og effekter under generalprøven torsdag kveld.

Publisert

- Speiler Hvaler-historien

Bodil og Kjell Werner fra Kråkerøy koste seg på en av de øverste radene i Brottet Amfi. Ekteparet var storfornøyd med prestasjonene fra scenen.

- Virkelig bra. Et fint stykke med veldig fint lokalt tilsnitt. Det er viktig, sier Bodil Werner.

- Musikken sitter som et skudd, og det samme gjelder sang og skuespill. Det er en morsom og interessant historie fra Hvaler, og slik det var her før i tiden. Historien har en tilhørighet til Hvaler-samfunnet, og speiler på en god måte slik det var i den perioden som er beskrevet. I tillegg er det veldig fine kulisser, sier Kjell Werner.

- Kjempeflott produksjon

Siw Anita Berg og Randi Larsen mente parallellhistoriene var fint bygget opp.

Siw Anita Berg og Randi Larsen fra Kråkerøy mener produksjonen av "Lysglimt i mørket" var i særklasse god.

Parallellhistoriene fra dagens skoleungdom, og den som speiler Hvaler-historie, er fantastisk fint bygget opp. Det er dessuten artig å se folk på scenen som man kjenner. Jo, dette var virkelig bra, sier de to Kråkerøy-kvinnene.

De mener fremstillingen av Draugen blir fint symbolisert.

- Vi er veldig førnøyde med det vi har opplevd her i dag. De er virkelig flinke, roser Siw Anita Berg og Randi Larsen.

- God musikk, sang og skuespill

Elind Schaug og Anne Mette Karlsen var storfornøyd med forestillingen.

Venninnene Elind Schaug fra Sarpsborg og Anne Mette Karlsen fra Skjelsbu koste seg på tribunen i Brottet Amfi under generalprøven.

- Her fikk vi se veldig god sang, med god lyd og godt lys. Dette er en veldig god produksjon i fantastiske omgivelser her i Brottet Amfi.

Anne Mette har vært på mange forestillinger i Brottet tidligere.

- Men dette var veldig bra. Vi er superfornøyde, sier de to venninnene.

Powered by Labrador CMS