To alvorlig skadd i båtulykke utenfor Kragerø - båteier har meldt seg

Båteieren som både redningstjenesten og politiet søkte etter i skjærgården utenfor Kragerø natt til søndag, har meldt seg, opplyser politiet.

Publisert

Fire personer er skadd, to av dem alvorlig, men ikke livstruende skadd, etter en kollisjon mellom to båter utenfor Kragerø natt til søndag, ifølge politiet.

Hovedredningssentralen satte i gang en aksjon etter meldingen, som de først fikk inn klokken 1.11.

– En båt har kommet seg til land i Kragerø. Den hadde åtte personer om bord, som blir ettersett av ambulansepersonell. Den andre båten har vi ikke informasjon om nå, sier vakthavende redningsleder Oddgeir Andersen ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Han legger til at de ikke har opplysninger om at båten har gått ned.

Politiet opplyser at det er fire skadde i båten som kom seg inn til Kragerø.

Sørøst politidistrikt opplyser at det var fem personer i båten som kom til land. Båt nummer to kjørte videre etter sammenstøtet.

Klokken 2.20 opplyste politiet at den andre båten har meldt seg. Den kjørte inn til en båthavn ikke langt fra ulykkesstedet og det skal ikke være noen skadde om bord.

– Det er de opplysningene vi har nå. Vi sjekker ut dette. Men søket er avsluttet fra vår side, sier operasjonsleder Ottar Steinstø i Sørøst politidistrikt til NTB.

Hovedredningssentralen satte luftambulansen i søk og et redningshelikopter fra Rygge deltok i letingen etter den andre båten. I tillegg bidro både redningsskøyta og et kystvaktfartøy.

Powered by Labrador CMS