Fredrikstad senket av Solli

Ranheim hentet opp Fredrikstads 2-0-ledelse og vant 3-2 i 1. divisjon i fotball for menn. Fredrikstad har gått poengløse av banen i tre strake kamper.

Publisert

Fredrikstad tok ledelsen da Riki Alba scoret etter bare sju minutter, og Nicolay Solberg doblet ledelsen for da han satte inn 2-0 etter 35 minutters spill. Målet gjør at 30-åringen har fire fulltreffere denne sesongen. Fredrikstad scoret selvmål ved Olav Øby ti minutter senere. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Fredrikstad.

Ranheims Marcus Mehnert satte inn et straffespark to minutter etter pause, og Sivert Solli sendte Ranheim foran da han satte inn 3-2 ni minutter senere. Det ble ikke flere nettkjenninger i kampen. Da sluttsignalet lød, viste resultattavla 3-2.

Ranheimss Sevald Bøkestad Andreassen, Erland Tangvik, Erik Tønne og Christian Eggen Rismark fikk gult kort. For Fredrikstad fikk Oscar Jansson gult kort.

Etter søndagens runde har Ranheim 17 poeng og Fredrikstad elleve poeng.