Aga forklarer feiringen mot egen klubb: – Mye følelser

Oscar Aga (23) senket «sine egne» og ble matchvinner på overtid da Fredrikstad vant 1-0 over Rosenborg i cupens tredje runde.

Publisert

Aga er utlånt fra Rosenborg til Fredrikstad og gjorde livet svært surt for trønderne onsdag. Han dukket opp på bakerste stolpe og banket ballen i mål. 23-åringen la ingenting mellom i feiringen av målet mot gamle lagkamerater. Innlegget kom fra Ludvig Begby.

Aga har ikke scoret i årets eliteseriesesong. Han står med to mål i år der begge har kommet i cupen.

– Det var en deilig følelse å se den gå inn. Det var en stor lettelse. Det har vært litt sjansesløseri fra min side. Vi får satse på at dette blir den forløsende scoringen, sa Aga til Fredriksstad Blad.

Aga ble hentet til Rosenborg fra svenske Elfsborg for et drøyt år siden. Han ble i fjor sommer utlånt til Fredrikstad på en avtale ut året og returnerte til Østfold foran inneværende sesong.

Onsdag ble han den store helten mot klubben som eier ham og jublet for det.

– Det er litt spesielt, det er jo det. Men akkurat der og da er det så mye følelser. Jeg er Fredrikstad-spiller nå, og det er her fokuset ligger, fortsatte Aga.

RBK presset på for utligning de siste minuttene, men de fikk ikke ballen i mål. Helt på tampen headet Ole Sæter i tverrliggeren for trønderne.

Rosenborg har sammen med Odd flest cuptitler med tolv. Trønderne ble sist mester i 2018. Fredrikstad står med elleve der den siste triumfen kom i 2006.

Powered by Labrador CMS