Valg-23 :

Anne May Sandvik Olsen.

- Anne May Sandvik Olsen - den beste kandidaten for Hvaler i 2023

Dette er en kronikk. Den gir uttrykk for skribentens mening.

Publisert Sist oppdatert

I stedet for å bruke den siste tiden med å snakke ned våre politiske konkurrenter, vil vi heller bruke vår energi på å framsnakke vår ordførerkandidat, Anne May Sandvik Olsen.

Kommunevalget 2023 på Hvaler nærmer seg raskt, og innbyggerne må ta et viktig valg for fremtiden til vår vakre øygruppe.

Blant alle kandidatene som ønsker å lede vår kommune, står en kandidat frem som skiller seg ut i mengden - Anne May Sandvik Olsen. Hun er uten tvil den beste ordførerkandidaten for Hvaler.

Anne May har en allsidig utdannelse, hun er utdannet lærer ved Høgskolen i Buskerud, har hovedfag i turisme fra Høgskolen i Finnmark og en master i ledelse fra BI. Hun har lang ledererfaring innen skole, noe hun er meget engasjert i.

Anne May har en lang og imponerende historie med å tjene vårt samfunn. Som en dedikert lokalpolitiker i mange år, har hun vist sitt sterke engasjement for å gjøre Hvaler til et bedre sted for alle.

Politisk erfaring kommer fra Hvaler kommunestyre, formannskap og fra ulike råd og utvalg.

En av de mest bemerkelsesverdige kvalitetene til Anne May er hennes evne til å samle folk. Hun lytter til innbyggerne våre, tar imot deres bekymringer og idéer, og arbeider aktivt for å inkludere ulike perspektiver i beslutningsprosesser. Hennes åpne, og inkluderende tilnærming til politikk er akkurat det vi trenger for å bygge et sterkere og mer samlet Hvaler.

Anne May har også vært engasjert i kultur på Hvaler. Hun har vært dirigent for barnekoret i Hvaler menighet og har arrangert Julekonserten i Hvaler kirke siden 2006. Hun har også engasjert seg som frivillig klokker, og har sittet i Hvaler menighetsråd i mange år. Hun har brukt utallige dugnadstimer på alt fra 17.mai-komiteen, i FAU på skolen og Hvaler menighet. Mange kjenner henne engasjement for Frøkengården og Ungdomslaget på Rove.

Det er viktig å velge en ordfører som er forankret i lokalsamfunnet, en som kjenner oss og våre behov.

Anne May Sandvik Olsen har vist sin kjærlighet til Hvaler gjennom sitt livslange engasjement for å gjøre vår kommune bedre. Hennes integritet, erfaring og engasjement mener vi gjør henne til den beste kandidaten for ordførervervet i kommunevalget 2023.

Anne May er ikke alene på laget Hvaler Høyre. Hun har et godt lag med seg til å styre kommunen. Høyrelaget til Anne May har bred kompetanse med erfaring både fra næringsliv og offentlig virksomhet, variasjon i alder og alle deler av Hvaler er godt representert. Kvinneandelen er på 40%.

For å finne de beste løsningene for Hvaler innebærer det dypest sett å få inn mennesker i kommunalt styre og stell som evner å tenke nytt og annerledes. Vi er stolte over den kompetansen og erfaringen gjengen som trofast står bak Anne May har, og som vil det beste for Hvaler samfunnet.

Stem på Anne May Sandvik Olsen og Høyre i kommunevalget 2023 - stem for Hvaler hele livet!

Hilsen

Lars Egil Lande, Nina Jacobsen, Harald Kristoffer Horne, Per Christian Sperlin, Tore Henrik Meberg-Hansen, Hilde Gunn Avløyp, Tore Adolfsen, Kristin Male, Vigdis Tingelstad og Knut Martinussen – alle kandidater på Hvaler Høyres liste til kommunevalget 2023

Powered by Labrador CMS