Kultur

Stemingsfull konsert med Arnt Martin Brynildsen, Rebecca Magnus og Frod Grøtting i Amfigrotta.

Stemningsfull konsert med skjærgården som ramme

Arnt Martin Brynildsen, Rebecca Magnus og Frode Grøtting sørget for ekte skjærgårdsstemning i Amfigrotta i Brottet 1. pinsedag.

Publisert
Arnt Martin Brynildsen og Rebecca Magnus serverte en stemningsfull konsert.
Multimusikeren Frode Grøtting spiller en rekke instrumenter - her på fløyta.
Arnt Martin Brynildsen i aksjon på gitar.

Enten du har hatt din oppvekst på Hvaler, langs Bohuslänkysten eller på Veierland ved Nøtterøy er det opplevelse knyttet til sjøen, og yrkene sjøen ga muligheter for, og de raske endringene i elementene som preger folket på slike kystnære steder.

Dette har gjennom historien preget musikk og sang.

Evert Taube, Trygve Hoff, Louis Jacoby, Alf Cranner og Odd Børresen er alle eksponenter for denne musikalske tradisjonen.

Musiker Arnt Martin Brynildsen, med oppvekst på Veierland, nå bosatt på Papper, Vesterøy med samboer Rebekka Magnus, inviterte 1. pinsedag til konsert i Amfigrotta sammen med multimusikeren Frode Grøtting.

Beviset på Grøttings mangesidighet fikk vi tydelig presentert gjennom konserten, der han trakterte både gitar, saksofon, fagott og fløyte.

Gjennom sangene trioen fremførte, flere av disse skrevet av Arnt Martin og Rebekka, fikk de rundt tretti fremmøtte oppleve en stemningsfull konsert også med rom for ettertanke.

Sangtitler som «Pram», «Tidevann», «Jordbærstedet», «Konkylie», «Anton» (krigseileren) og Sjømannsvise var alle budbærere for dette. Den siste skrevet av Harald Sverdrup og kjent gjennom Alf Cranners tolkning.

Vi vil utvilsomt høre mer fra Arnt Martin og Rebekkas musikalske repertoar, gjerne også i samklang med musikere som Frode Grøtting.

Powered by Labrador CMS