Helt gull med utvidet kafé, sier Bianca Hermans og Ola Vinje hos Kafé Floren.

Helt gull med utvidet areal for Kafé Floren

I forbindelse med utvidelsen og oppgraderingen av Kiwi Skjærhalden, har Kafé Floren fått nær dobbelt så stor plass, og dobbelt så mange sitteplasser.

Publisert

- Det er veldig viktig for oss å få utvide kafeen. Folk trenger en møteplass om vinteren, også. Ikke bare om sommeren, sier Bianca Hermans på Kafé Floren.

Kafeen, som driftes av Viuno, har fått sin egen helautomatiske inngangsdør. Bred og fin, slik at kunder med funksjonshemming enkelt kan komme inn og ut.

Og miljøet er blandet. Her finner du kunder i alle aldre.

- Folk fra Hvaler og folk utenfra kommer hit for å kose seg med en kopp kaffe og noe å spise. Folk i alle aldre bruker kafeen, sier Bianca.

Kafé Florens baguetter og ostekake fra eget kjøkken er de mest populære bakevarene for gjestene i kaféen, forteller Ola Vinje og Bianca Hermans.

Hun forteller at det er mange spontanbesøk på kafeen. Kunder som handler på Kiwi, stikker ofte en tur innom for en liten pause. I tillegg er det faste besøkende og faste samlinger i kafeen.

- Mange setter seg ned, men mange kjøper bakevarer her og tar med seg hjem, sier Bianca.

Floren får bakevarer fra Butterfly Bakeri og Konditori på Grålum, Bakfickan Fredrikstad, og fra eget kjøkken på Sellebakk. Spesielt de grove og fine surdeigsbrødene er populære.

- Vi har surdeigsbrød, loff, mellomgrovt og rugbrød, som alle er populære varer. Her i kafeen selger vi mest av baguetter og vår egen ostekake fra kjøkkenet på Sellebakk, forteller Bianca Hermans.

Powered by Labrador CMS