Kristine Norsted og Hvaler Hagelag skal ha sin første samling på Folkets Hus i kveld, etter et opphold på snart to år.
Kristine Norsted og Hvaler Hagelag skal ha sin første samling på Folkets Hus i kveld, etter et opphold på snart to år.

Hagelaget samles på Folkets Hus for første gang på snart to år

Mandag kveld er Hvaler Hagelag tilbake på Folkets Hus for første gang på snart to år, og det er Silje Katrine Bukholm som skal snakke om spirelykke på kjøkkenbenken.

Publisert Sist oppdatert

Sliter du med å få dreis på urtedyrkingen på kjøkkenbenken? Da bør du ta deg en tur til Folkets Hus på Spjærøy i kveld. Silje Katrine Bukholm skal snakke om dyrking av urter og andre grønne eller fargerike godsaker på kjøkkenbenken.

Blir fint å samles igjen

Kristine Norsted er leder i Hvaler Hagelag. Hun gleder seg til endelig å samle troppene igjen på Folkets Hus.

- Det ble litt amputert da Norge stengte på grunn av koronaen. Vi har holdt oss i gang, og har hatt samlinger på Kornmagasinet på Skjærhalden. Men det er bedre plass - både inne og ute, på Folkets Hus. Parkering har vært en utfordring når vi har hatt samlinger på Kornmagasinet, sier Kristine Norsted.

Folkets Hus har vært opptatt med vaksninasjonsprogrammet til Hvaler kommune. Derfor har det heller ikke vært plass til andre brukere av huset.

- Vi er veldig takknemlig for at vi har kunnet bruke Kornmagasinet i denne perioden, men nå gleder vi oss veldig til å komme tilbake til Folkets Hus, sier Norsted.

Digitale samlinger

I koronaperioden har hagelaget avholdt både styremøter og hagelag-samlinger digitalt.

- Det blir liksom ikke det samme å ha digitale samlinger for det vi driver med, sier Norsted.

Rehabilitering

Folkets Hus har vært igjennom en rehablitering av Folkets Hus Forening, som har hatt dugnad på huset, og klargjort det til brukerne. Hvaler Hagelag er den første brukeren av huset etter at vaksinasjonsprogrammet er avsluttet.

Powered by Labrador CMS