Stjernesmell for både Stjernen og Comet

Vålerenga slo Stjernen 5-2 og beholder tabelltopp. Frisk Asker slo til med hele 16-0 over Comet, mens tabelltoer Storhamar var best i mjøsderbyet.

Publisert Sist oppdatert

Serieleder Vålerenga kom best i gang borte mot Stjernen på vei mot 5-2-seier og var tilbake på seierssporet etter at seiersrekken på 11 kamper ble brutt av Stavanger tidligere i uka.

Kåre Byrkjeland og Christopher Bengtsson ga Vålerenga en tidlig ledelse. Stjernen reduserte ved Stian Nystuen, men Thomas Olsen og Jørgen Karterud økte ledelsen, og Mika Partanen satte punktum etter en ny redusering.

Oslolaget leder med 51 poeng, Storhamar har 49. VIF har derimot en kamp mer spilt.

Løft for Oilers

Stavanger fikk et løft da laget snudde 1-3 til 6-3-seier over serieleder Vålrenga tirsdag, og Oilers fulgte opp med 6-1 over Sparta i egen hall. Ludvig Hoff førte an med to mål og to assist.

Storhamar slo Lillehammer i mjøsderby for tredje gang denne sesongen med 4-3 etter å ha ligget under etter to perioder. Patrick Quenneville scoret målene som vendte kampen i siste periode, begge i overtallsspill.

Lillehammer har nå tapt sju av de åtte siste kampene.

Målfest i Asker

Frisk Asker tok imot Comet og viste ingen nåde. Laget ledet 6-0 etter en periode og ga seg ikke før det sto 16-0 på måltavlen. Mats Frøshaug og Magnus Geheb scoret hattrick i storseiren.

Lørenskog slo Ringerike 5-4 med scoring da ett sekund gjensto av forlengningen. Ringerike tok ledelsen 2-0 før hjemmelaget reduserte, og gjestene ledet 3-1 før hjemmelaget våket i tredje periode.