23.-25. september inviterer Skjærhalden gjestehavn til billig overnatting.
23.-25. september inviterer Skjærhalden gjestehavn til billig overnatting.

Inviterer båtfolket til kronespris for overnatting i gjestehavna

Skjærhalden Gjestehavn har som mål å fylle havna med båter under den store Hvaler-helgen 23.-25. september. - Overnatting for ei krone er vel ikke så verst?, sier Erik Nordum, daglig leder i gjestehavna.

Publisert

Har du planer om å ta helgeturen med båt til Skjærhalden neste helg? Skjærhalden gjestehavn lokker nå med bryggeavgift til ei krone per døgn, pluss strøm.

- Vi ønsker å gjøre denne helgen ekstra hyggelig, og derfor går vi ut med denne prisen. De som ønsker å tilbringe helgen på Skjærhalden denne helgen kan booke plass via vår nettside, og denne gang er det også gratis med forhåndsreservasjon. Da kan du få den plassen du ønsker deg, forteller Nordum.

Erik Nordum håper å fylle gjestehavna med båter under den store sensommeravslutningen på Skjærhalden 23.-25. september.
Erik Nordum håper å fylle gjestehavna med båter under den store sensommeravslutningen på Skjærhalden 23.-25. september.

Helgen 23.-25 september blir en fartsfylt helg på Hvaler. Lørdag er det klart for mosjonsløpet Hvalermila i idylliske omgivelser på Kirkøy, og blant annet i Ytre Hvaler Nasjonalpark. Starten går ved rådhuset på Skjærhalden.

Om kvelden er det dansegalla i Hvalerhallen, hvor det forventes fullt hus og stormende jubel. Lasse Stefanz er trekkplasteret med sine fengende danselåter.

Søndag 25. september arrangeres den tradisjonsrike Eplefestivalen ved Rove på Kirkøy. Her skal det settes fokus på grøde, epler og dyreskue, i tillegg til massevis av markedsboder og underholdning.

Det vil i tillegg være båtmesse på Skjærhalden torg, rett ved Skjærhalden gjestehavn, og ønsker du å ta med deg ferskpresset eplemost i båten hjemover, kan du besøke Floren skole, der Hvaler kommunes samarbeidspartner Lif Laga vil stå med sin mobile eplepresse og presse eplesaft. Inntektene går til barn og unge på Hvaler.

- Butikker og restauranter på Skjærhalden vil som vanlig holde åpent. Det skjer noe for enhver på Skjærhalden denne helgen, og det er gøy å kunne bidra med en hyggelig sensommeravslutning, sier Erik Nordum.

Powered by Labrador CMS