Ukens rett fra TikTok-August

En kremete og fyldig lakseform er utrolig smakfull og deilig.
En kremete og fyldig lakseform er utrolig smakfull og deilig.

Kremete og fyldig lakseform

Dette er en kremete, fyldig og rik fiskerett som hele familien kommer til å elske. Det var forresten en av mine favorittmiddager i studietida.

Publisert

Tips:

Dette trenger du:

4 laksefileter

1 kartong kremfløte

1 boks creme fraîche eller rømme

1 tube smøreost med jalapeños

1 brokkoli

1 rødløk

Her kan du bruke hva du vil av tilbehør. Det er utrolig godt med pasta, men prøv også å erstatte med poteter, ris, byggryn, eller quinoa.

Antall porsjoner: 4 Tid: 1 time

Slik gjør du det:

  1. Skjær løk i skiver og brokkoli i små buketter.
  2. Ha grønnsakene i en stekepanne sammen med fløte, creme fraiche og smøreost, og kok opp på medium varme. La det putre i ca. 15 min, eller til grønnsakene er myke.
  3. Skjær opp laksen i terninger, ha de i panna og la det putre videre i 10 min. Du kan servere det slik som dette nå, eller ta det ett skritt lenger for ekstra smak og fylde:
  4. Varm opp ovnen til 220 grader med over- og undervarme. Hell alt i en ildfast form og stek i ovnen i ca. 25 minutter. Nyt!
Powered by Labrador CMS