Ukens rett fra TikTok-August

En kremete og fyldig lakseform er utrolig smakfull og deilig.

Kremete og fyldig lakseform

Dette er en kremete, fyldig og rik fiskerett som hele familien kommer til å elske. Det var forresten en av mine favorittmiddager i studietida.

Publisert

Tips:

Dette trenger du:

4 laksefileter

1 kartong kremfløte

1 boks creme fraîche eller rømme

1 tube smøreost med jalapeños

1 brokkoli

1 rødløk

Her kan du bruke hva du vil av tilbehør. Det er utrolig godt med pasta, men prøv også å erstatte med poteter, ris, byggryn, eller quinoa.

Antall porsjoner: 4 Tid: 1 time

Slik gjør du det:

  1. Skjær løk i skiver og brokkoli i små buketter.
  2. Ha grønnsakene i en stekepanne sammen med fløte, creme fraiche og smøreost, og kok opp på medium varme. La det putre i ca. 15 min, eller til grønnsakene er myke.
  3. Skjær opp laksen i terninger, ha de i panna og la det putre videre i 10 min. Du kan servere det slik som dette nå, eller ta det ett skritt lenger for ekstra smak og fylde:
  4. Varm opp ovnen til 220 grader med over- og undervarme. Hell alt i en ildfast form og stek i ovnen i ca. 25 minutter. Nyt!
Powered by Labrador CMS