Storm Østers høster av rikdommen i havet

Dagens fangst fra Hvaler-skjærgården. Totalt 15 kasser med østers skal nå fraktes til Norwegian Shores i Tønsberg for sortering og rensing. Fra venstre: Jørgen Svendsen, Gustavo Garcia, Elin Fredrikke Garcia og Petter Bjørge.
Dagens fangst fra Hvaler-skjærgården. Totalt 15 kasser med østers skal nå fraktes til Norwegian Shores i Tønsberg for sortering og rensing. Fra venstre: Jørgen Svendsen, Gustavo Garcia, Elin Fredrikke Garcia og Petter Bjørge.

Verdenskjent delikatesse høstes i skjærgården på Hvaler

I «gamle dager» var det en viktig næringskilde. Nå er østers en delikatesse på restaurantbord verden over – Hvaler inkludert. Delikatessen høstes rett utenfor stuedøra vår – i Hvaler-skjærgården - av Storm Østers.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 99
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 495
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 990
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS