Trend og trygg tradisjon:

Risengrynsgrøt inneholder ikke like mye fiber som for eksempel havre- eller byggrøt. Og tilbehør som smør, rosiner og sukker er ikke øverst på sunnhetstoppen det heller. Likevel holder tradisjonen med julegrøt stand.

De fleste av oss spiser julegrøt

Hele 77 prosent regner med å spise julegrøt minst en gang i desember, og 29 prosent på selveste julaften. Det er på nivå med i fjor – og årene før.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS