Torild Sørensen slår et kraftig slag for lokalproduksjon av mat. Hun har menyer med lokalprodusert mat i restauranten Første Reis, og nå har hun også solgt kjøtt hjemme på gården Snekotta på Kirkøy.

Interessen for lokalprodusert mat direkte fra bonden har eksplodert: - Torild solgte 460 kilo kjøtt på et døgn 

Lokalt kjøtt rett fra bonden frister. Torild Sørensen er tradisjonen tro. Bonden og restauranteieren fra Kirkøy solgte 460 kilo kjøtt på under et døgn, og satt igjen med nesten tre ganger inntekten fra direktesalget..

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS