Kultur

Det dyktige bandet akkompagnerte den flotte konserten til Hvaler Trivselskor i Kultursalen Floren.
Det dyktige bandet akkompagnerte den flotte konserten til Hvaler Trivselskor i Kultursalen Floren.

Trivelig cafékonsert med Hvaler Trivselskor

Dette er en kronikk. Den gir uttrykk for skribentens mening.

Publisert

Kulturhuset Floren på Skjærhalden var fylt til randen, og stemningen var nesten litt elektrisk da Hvaler Trivselskor gjennomførte sin cafékonsert søndag ettermiddag. Svarte gardiner dekorert med hjerter, vindusrammer og ballonger skapte en spesiell stemning. 

Stemningsfullt i kultursalen.
Stemningsfullt i kultursalen.

Presis klokken 17.00 ble lyset slått av og to "serveringsdamer" svinset rundt med menyer (programmet) og pratet med cafégjestene. Hovmester Vidar Larsen overvåket det hele og åpnet opp for en gjeng glade gutter, som inntok scenen med flasker og glass og høyt humør.

Konserten var i gang, og "IM TIEFEN KELLER" ljomet gjennom lokalet - herrene i koret ga alt!

Hvaler Trivselskors dirigent Mette Christin Østby ledet koret gjennom et variert program. Kapellmester Knut-Erik Skofsrud og bandet med Tommy Brøske, Magne Kaspersen og Kjell-Olaf Richardsen, og ikke minst lyd- og lysmannen Harald Norvik, gjorde denne kvelden til en helt spesiell opplevelse for både kor og publikum.

'Sir Elton John' dukket plutselig opp med coole briller
"Sir Elton John" dukket plutselig opp med coole briller

Erik Nordum og Dagfinn Ørdal var også på caféen med interessant og morsom informasjon mellom sangene.

I tillegg til korsang, var det både jungel med papegøyer og dyr, kjærestepar, flotte dansere og dyktige solister. Sir Elton John dukket også opp i pels og coole briller.

I pausen var det loddsalg og flotte gevinster gitt av korets trofaste supportere; Lisa Aisato, knivmaker (og tidligere ordfører) Eivind Borge, Hav Frisør & Velvære, Sissels Fotklinikk, Havfruen Blomster, Oasen på Skjærhalden, Apotek 1, Kiwibutikkene på Skjærhalden og Vesterøy, PlanteSvein i koret og Hvaler sanitetsforening – som også sto for salg av kaffe og kaker!

Tusen takk til alle disse og til vårt trofaste publikum!

Nyt høstens klare luft og flotte farger

Med håpefull hilsen 

Kari Tønnesen

Nestleder & 1. alt

@hvalertrivselskor

Powered by Labrador CMS