Vårens moter

Helle Vibeke Solstad i Helles Butikk viser frem en av sommerkjølene hun skal vise frem på moteoppvisningen på Vesterøy Samfunnshus fredag kveld.
Helle Vibeke Solstad i Helles Butikk viser frem en av sommerkjølene hun skal vise frem på moteoppvisningen på Vesterøy Samfunnshus fredag kveld.

Se vårens moter fra butikkene på Hvaler

Er du blant de som trenger å friske opp sommergarderoben din? Fredag kveld kan du hente inspirasjon under moteoppvisningen på Vesterøy Samfunnshus.

Publisert

Hvaler Sanitetsforening arrangerer moteoppvisning på Vesterøy Samfunnshus fredag kveld. Helle Vibeke Solstad i Helles Butikk på Skjærhalden er en av initiativtakerne til moteoppvisningen, og hun skal selv stille vår- og høysommermoter - i likhet med de andre butikkene.

- Dette er noe vi har gjort i en årrekke, minus de to siste årene under pandemien. Tidligere har vi hatt det på Floren, men denne gang vil vi forsøke en annen vri, og har lagt det til Vesterøy Samfunnshus, sier Helle.

I skrivende stund er det 50 påmeldinger, men ifølge Helle Vibeke Solstad, er det plass til langt flere i Vesterøy Samfunnshus.

Helle forteller at de som stiller klær og sko denne gang er, foruten Helles Butikk på Skjærhalden, Lekestua Skobua, Bille, På Låven og Gullfuglen. Her får du altså servert vår og høysommermoter fra fem lokale butikker.

- Stina Adolfsen på Bille skal også vise herreklær, forteller Helle.

Hun opplyser at alle inntektene fra moteoppvisningen går til forskning på kvinnehelse. Det blir også servering og utlodning.

Powered by Labrador CMS