Matspalten

KJØKKENFAVORITTER: Kokebøkene har en lang historie. Hanna Winsnes' lærebok fra 1845 var den første trykte kokeboka i Norge. «Stor kokebok for større og mindre husholdninger» (1914) av Henriette Schønberg Erken kom i stadig nye opplag helt til 1950-tallet.
KJØKKENFAVORITTER: Kokebøkene har en lang historie. Hanna Winsnes' lærebok fra 1845 var den første trykte kokeboka i Norge. «Stor kokebok for større og mindre husholdninger» (1914) av Henriette Schønberg Erken kom i stadig nye opplag helt til 1950-tallet.

Kokebøkene lever videre

Sunn mat, airfryer-tilberedning og frykt for ultraprosessert fabrikkmat. Det er de tre trendene som driver kokeboksalget akkurat nå.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS