Torild Sørensen er førstedame på Første Reis. Hun slår et kraftig slag for produksjon av lokalmat fra Hvaler, og i helgen serverte hun og hennes medarbeidere på Første Reis to fulle hus, kun med lokalmat fra Hvaler på menyen. Her viser hun frem én av rettene; helstekt rådyrlår, ovnsbakte rotfrukter, grillet plomme, og soppsaus. Servert med potetpûre på Svanekil-potet.

Jovisst har vi lokalmat i særklasse her på Hvaler

Første Reis med Torild Sørensen i spissen, slo i helgen et kraftig slag for lokalmatproduksjonen på Hvaler ved å fylle restauranten to ganger på like mange dager - med kun lokale råvarer på menykartet.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS