Valg-23

Lene Elgheim er forfatter av dette innlegget

- Hvaler er et unikt sted å bo og besøke

Dette er en kronikk. Den gir uttrykk for skribentens mening.

Publisert

Det er vakker natur, det er en stillhet og ro her, selv i de mest travle ukene på sommeren kan man finne steder hvor man kun kan høre vinden suse i tretoppene, eller bølgene slå mot land.

På Hvaler kan man oppsøke yrende torgliv eller konserter og teater, eller man kan sette seg ende ned og lese en bok i eget selskap. Vi i Hvaler Styrbord ønsker at det skal være plass til begge deler.

På Hvaler går tiden sakte, og i et samfunn hvor vi mangler tid ønsker vi i Hvaler Styrbord at det skal være mulig å få et fristed hvor tiden kan stå stille en stund, selv om utviklingen går nennsomt videre.

Vi ønsker å ta vare på vårt vakre kystlandskap, og om vi bygger noe, ønsker vi at det skal fremstå med historie og i tråd med kulturlandskapet her på øyene.

Vi ønsker å ta vare på fjorden vår for fremtiden. Det betyr varsom bruk og opptak av ressurser fra sjøen, tiltak for å skape mer liv i fjorden, og ikke dumping av muddermasser i havet vårt.

Alt mudder må på land, hører dere Fredrikstad?

Vi ønsker utvikling i næring, men at det er på Hvalers premisser og til å kjenne igjen for de som skal bo og leve her. Vi ønsker at det vi tilbyr alle som er her, skal oppleves ekte, vi vil at alle som bor og besøker oss skal tenke: Dette ER Hvaler.

Naturligvis!

Gode tanker for vårt elskede Hvaler fra

Lene Elgheim

Hvaler Styrbord

Powered by Labrador CMS