DRØMMEDESSERT: Den hjemmelagde churrosen med kirsebær er om mulig enda bedre enn den du får på gata med sjokoladesaus.
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Matspalten
Skap dessertmagi med varmt og kaldt
Varmt og iskaldt på samme tallerken er et velprøvd triks for å skape dessertmagi. Her får nystekte churros selskap av lekker granité.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ