EN SLAGS «OTTO»: Hvis du vil, kan du kalle denne retten «couscous-otto». Den er lagd etter samme prinsipp som en risotto, men med perle-couscous.
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Perler på tallerkenen
Vil du lage en vegetarisk smaksbombe? Bruk perle-couscous, og lat som du lager risotto!
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ