Matspalten

TRE GODE LAG: Med sjokoladekrem, kjekssmuler og kirsebærsorbé får du ulike teksturer og temperaturer i desserten.
TRE GODE LAG: Med sjokoladekrem, kjekssmuler og kirsebærsorbé får du ulike teksturer og temperaturer i desserten.

Har likør i desserten

Hvordan ser dessertdrømmen din ut? Det skulle ikke forundre meg den matcher med ukas oppskrift, for her får du både sjokolade, krem, kirsebær, sorbé og likør i skjønn forening.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 99
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 495
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 990
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS