Matspalten
KYLLING I GODT SELSKAP: Den sprøstekte kyllinglårbiffen serves i burgerbrød, sammen med limesyltet sopp, japansk ketsjup og salat med ingefærmajones.
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
En burger å dagdrømme om
Med saftig, sprøstekt kylling og asiatiske smaker når burgeren nye høyder.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ