Matspalten

ROLLEBYTTE: Mens pinnekjøttet kanskje fikk mest oppmerksomhet i første runde, er det kålrotens tur når restemiddagen settes på bordet.
ROLLEBYTTE: Mens pinnekjøttet kanskje fikk mest oppmerksomhet i første runde, er det kålrotens tur når restemiddagen settes på bordet.

Romjulsdrøm av rester

Ingenting kjennes så godt som å lage verdens beste mat av rester. Og restemat er det vanligvis nok av i romjula.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 99
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 495
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 990
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS