Matspalten
ROLLEBYTTE: Mens pinnekjøttet kanskje fikk mest oppmerksomhet i første runde, er det kålrotens tur når restemiddagen settes på bordet.
Foto: Ole Berg-Rusten / NTB
Romjulsdrøm av rester
Ingenting kjennes så godt som å lage verdens beste mat av rester. Og restemat er det vanligvis nok av i romjula.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ