Matspalten
    
    
        LEKKER TORSKERETT: Godt stekt torskefilet bader i deilig bønneragu, under skummende skyer av luftig hvitløksaus.
        Foto: Gorm Kallestad / NTB
    
    Få dreis på fiskefileten
    For å få maks ut av torskefileten, skal du starte med en skikkelig varm panne og olivenolje.
        
 
                        
                        
                        
                        
                        
    
    
    
    
                        
    
        
                    
            
                Hvaler Budstikke 1 mnd 
NOK 109
1 måned 
abonnement 
+ 3 husstandsbrukere
                
                
                
                    Kjøp nå
                
                
             
            
                Hvaler Budstikke 6 mnd  NOK 549
6 måneder 
abonnement 
+ 3 husstandsbrukere
                
                
                
                    Kjøp nå
                
                
             
            
                Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder 
abonnement 
+ 3 husstandsbrukere
                
                
                
                    Kjøp nå
                
                
             
            
                Hvaler Budstikke 12 mnd 
(Hvaler hytteforening) 
NOK 799
12 måneder 
abonnement 
+ 3 husstandsbrukere
                
                
                
                    KJØP NÅ