Forskning viser at alkohol ser ut til å gjøre at maten forblir lengre i magen, heller enn å sette i gang fordøyelsen.
Forskning viser at alkohol ser ut til å gjøre at maten forblir lengre i magen, heller enn å sette i gang fordøyelsen.

Slik unngår du magevondt i julen: Dropp akevitten, spis grønnsaker

Myten om at akevitt setter i gang fordøyelsen etter et tungt måltid stemmer ikke, sier ernæringsrådgiver.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS