Mat fra Hvaler

Denne gjengen "uttænte Hvaler" hadde en populær salgsbod i Gamlebyen under julemarkedet. Her ser vi Anders Persson (kokk), Anne Marit Skovly (Hvaler Gjestehage) og Monica Bjørnstad (Eplehagen Havna). som inntok Gamlebyen med ekte, lokalprodusert mat og drikke fra Hvaler. Det var populært.

Gjengen "uttænte Hvaler" var et populært innslag under julemarkedet i Gamlebyen med sine ekte, lokalproduserte varer

Lokale mat- og drikkeprodusenter fra Hvaler fikk mye ros for produktene under julemarkedet i Gamlebyen. - Dette er ekte, lokalproduserte varer, og det liker folk, sier Monica Bjørnstad.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)

NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

KJØP NÅ

Powered by Labrador CMS