Mat fra Hvaler
Denne gjengen "uttænte Hvaler" hadde en populær salgsbod i Gamlebyen under julemarkedet. Her ser vi Anders Persson (kokk), Anne Marit Skovly (Hvaler Gjestehage) og Monica Bjørnstad (Eplehagen Havna). som inntok Gamlebyen med ekte, lokalprodusert mat og drikke fra Hvaler. Det var populært.
Foto: Privat
Gjengen "uttænte Hvaler" var et populært innslag under julemarkedet i Gamlebyen med sine ekte, lokalproduserte varer
Lokale mat- og drikkeprodusenter fra Hvaler fikk mye ros for produktene under julemarkedet i Gamlebyen. - Dette er ekte, lokalproduserte varer, og det liker folk, sier Monica Bjørnstad.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ