Thoralf Huth forteller deg hvordan prosessen med blåskjell og østers er, før du kan kjøpe dem i butikk, eller få dem servert på restaurant. Her er han i full gang med selv å koke krabber som kommer rett fra fiskebåten som leverer til fiskemottaket.

Derfor kan du trygt spise østers og blåskjell fra lokale restauranter

Østers og blåskjell er delikatesser på bordet hos restauranter og i butikker på Hvaler. Blåskjellvarselet er styrt av Mattilsynet, men foreløpig er det ikke noe varsel for østers.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS