Hobbykokker på turnus. Jonas Torrissen, Magnus Andersen og Lars Petter Helminsen lager mat på omgang. I dag var det Magnus som var sjefskokk.

"Turnuskokkene" trives i eget selskap, men savnet av familien i jula er stort

- Fest og fest… det må være restefest, i så fall, sier Magnus Andersen, og kikker fornøyd ned på resultatet av egen innsats som kokk. Sammen med Jonas Torrissen og Lars Petter Helminsen er han i juleberedskap på redningsskøyta på Skjærhalden.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS