Mat- og Vinspalten: Hvaler får sin egen akevitt fra Atlungstad Håndverksdestilleri:

Thorleif Huth og Halvor Heuch viser frem en flaske Hvaler Sjømat Aquavit.

- Akevittvanene våre har endret seg – Hvaler Akevitt passer like godt i drinken som til sjømaten

Engasjementet lyser når denne mannen snakker om håndverksdestilleriet på Atlungstad – hans hjertebarn på Stange. Nå produsent av en helt ny og spennende Hvaler-akevitt som passer like godt i drinken som til sjømaten.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS