Sommer på Hvaler

Fisker Einar Helgesen leverer 48 kilo nykokt sjøkreps rett fra båten til Skjærhalden fiskemottak og Thoralf Huth.

Sjømat i særklasse - utfordringen ligger i å skaffe nok varer til etterspørselen

Bestillingene renner inn, og sjømaten strømmer ut av Skjærhalden Fiskemottak. Det til tross for at forsommeren langt ifra har vært formidabel.

Publisert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)

NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

KJØP NÅ

Powered by Labrador CMS