Annonsørinnhold

Audun Lind fra Brattestø valgte lokal leverandør av fiber. - Hvaler Bredbånd har rask og god service, og leverer i tillegg raskt og stabilt nettverk, sier Lind.

Byttet fra fiber til trådløst - og tilbake til fiber etter tre uker: - Nå har jeg stabilt og raskt fibernett fra Hvaler Bredbånd

Audun Lind byttet fra fiber til trådløst 5G-nett. Allerede fra dag én angret han, og byttet raskt tilbake til stabilt og raskt fibernett fra Hvaler Bredbånd. 

Publisert Sist oppdatert

Å velge en lokal leverandør av raskt og stabilt fibernett lønner seg. Det har Audun Lind fra Brattestø på Asmaløy merket.  Lind hadde raskt og stabilt fibernett fra Hvaler Bredbånd, men for en drøy måned siden fikk han et godt pristilbud på trådløst 5G-nett, og valgte å bytte. 

-  En nettverkspakke til redusert pris fristet, sier Lind, som gjennom egne erfaringer fikk oppleve at trådløse nettverk kan være mer ustabilt enn fiber.

- Og det var nettopp det jeg opplevde. Jeg ble raskt veldig frustrert, sier Lind.

Overbelastet nett

Han opplyser at han fikk problemer med både nyhetsapper på telefon og TV-signaler. Årsaken ble opplyst å være et overbelastet nett.

Audun Lind angret på valget, og skiftet tilbake til Hvaler Bredbånds fibernett etter bare noen få uker.

- Jeg byttet tilbake til fiber fra vår lokale leverandør, Hvaler Bredbånd, og har ikke angret ett sekund. Nå fungerer alt som det skal igjen, sier Lind.

Rask og god service

Han fikk rask og god service da han igjen henvendte seg til Hvaler Bredbånd.

- Jeg ringte Hvaler Bredbånd klokken fem over åtte en morgen. Klokken ni var servicemannen på plass og fikk koblet fibernettet igjen. Det kaller jeg sinnssyk rask og god service. Like raskt og stabilt som fibernettet de leverer, sier Lind fornøyd.

- Som fiberkunde mener jeg bestemt at fibernett er best - raskest og mest stabilt. Ved å velge lokal leverandør av fiber fra Hvaler Bredbånd får du i tillegg rask og god service, i tillegg til raskt og stabilt nettverk, uansett vær og vind og hvor mange av naboene dine som har lagt inn fibernett, sier Audun Lind.

Fiber på hytta: - Uvurderlig!

Kenneth Kjølsrud og familien bor i Oslo, men er så ofte de kan på hytta i Kjølholtåsen. Stabilt fibernett fra Hvaler Bredbånd gjør at Kenneth og kona nå kan ha hyttekontor så ofte de ønsker.

Kenneth Kjølsrud og kona bor i Oslo, men har hatt fritidsbolig i Kjølholtåsen på Skjærhalden siden 2015, da de overtok hytta etter Kenneths foreldre som bygde den på 1970-tallet.  

Kenneth kan fortelle om en helt annerledes hyttehverdag etter at familien la inn fibernett på hytta i Kjølholtåsen. Ekteparet er nemlig avhengig av stabilt og raskt fibernett når de jobber fra hyttekontor. 

Kenneths kone jobber i logistikkbransjen, og han selv jobber i bank.

- Det ble en veldig stor endring. Vi har ikke abonnement på TV-løsningen vår. Vi ser vi bare på nett-TV, og er derfor avhengig av å ha et stabilt og raskt nettverk også til det,  sier Kenneth.

Han er særdeles fornøyd med fibernettet som Hvaler Bredbånd la inn i Kjølholtåsen.

- Nå kan kona og jeg ha hjemmekontor på hytta, og få jobbet helt som normalt mens vi er her. Det gjør også at vi kan bruke hytta mye mer enn tidligere. Nå er vi her hele tiden, og opplever aldri noen problemer med nettverket vårt, sier Kenneth Kjølsrud.

Kenneth og hans familie bruker hytta mer og mer, og lever det gode liv på Hvaler. Raskt og stabilt fibernett fra Hvaler Bredbånd er årsaken til at familien kan bruke hytta mer enn tidligere.
Powered by Labrador CMS