Mat fra Hvaler
Anne Marit Skovly, Kenneth Thomassen og Christna Rådahl på kjøkkenet i drivhuset til Kenneth på Botnetorget Mat- & Hagebruk.
Foto: Jan Torkel Torstensen
Arrangerer matfestival med fokus på grøden - fra natur og jord til bord
Førstkommende helg blir mat fra Hvaler satt både i sentrum og på menyen. Det er klart for Høstefestivalen.
Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
Kjøp nå
Hvaler Budstikke 12 mnd
(Hvaler hytteforening)
NOK 799
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere
KJØP NÅ