Anne Cedervall og Hvaler Næringsforening avholder sin generalforsamling og Hvalerkonferanse på Hvaler barne- og ungdomsskole onsdag kveld.

Generalforsamling og Hvalerkonferanse på barne- og ungdomsskolen i kveld

Hvaler. Næringsforening avholder sin generalforsamling på Hvaler barne- og ungdomsskole i ettermiddag. Etterpå er det klart for årets Hvalerkonferanse.

Publisert

Hvaler Næringsforening inviterer til generalforsamling i ettermiddag, og dretter er det lagt opp til den årlige Hvalerkonferansen. Begge arrangementene foregår i auditoriet på Hvaler barne- og ungdomsskole.

Daglig leder i Hvaler Næringsforening, Anne Cedervall, opplyser at det blir et spennende program på årets Hvalerkonferanse, hvor næringsutvikling og samarbeid er den røde tråden. Cedervall påpeker at det er et stort potensial for økt lokal handel hele året.

Vi står også foran et kommune- og fylkestingsvalg i september. Dermed blir det en mulighet til å høre fra våre lokalpolitikere hvordan de ønsker å satse på næringslivet på Hvaler.

Tradisjonen tro skal det også denne gang deles ut Hvaler Næringspris for 2022. Cedervall opplyser at det har kommet inn mange fine forslag til kandidater. De tre kandidatene som fikk flest nominasjoner, og som er med i kampen om Næringsprisen 2022 er Herføl Marina, Hvaler Gjestgiveri og GalleriLisa Aisato.

- Hvalerkonferansen har et spennende program, og vil vise hva vi skal satse på fremover, og nytt av året er besøk av åtte politiske partier som skal svare på forhåndsdefinerte spørsmål, i tillegg til en spørsmålsrunde fra salen i etterkant. Veldig spennende å høre hva de har å si om næringsutvikling og satsning på Hvaler, skriver Anne Cedervall i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS