"Mat fra Hvaler"

Deilig eplemost fra Eplehagen Havna på Spjærøy, der Monica Bjørnstad også har sin egen produksjonshall.

Eplemost fra Eplehagen Havna - kan brukes til langt mer enn kun drikke

Hvaler er et eldorado for dyrking av mat og drikke- som vi gjerne vil slå et slag for. Derfor kaller vi denne spalten for "Mat fra Hvaler". Gjennom en rekke artikler skal vi ta for oss lokal mat- og drikke-produksjon, samt retter som blir servert på lokale serveringssteder. Vi vil også vise deg matretter du kan bruke råvarene i. I dag starter vi med deilig eplemost fra Eplehagen Havna - og noe av det du kan lage med Monica Bjørnstads edle dråper hun selv har produsert på gården. Menyforslaget er spansk paella - med eplemost.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Get instant access to all content

Hvaler Budstikke 1 mnd
NOK 109
1 måned
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 6 mnd NOK 549
6 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Hvaler Budstikke 12 mnd
NOK 1089
12 måneder
abonnement
+ 3 husstandsbrukere

Kjøp nå

Powered by Labrador CMS